Michael Hansen 08-10-19

Velux vinduer

"Sød og rar behandling. God kommunikation. Tidsplan og tilbud overholdt. Absolut et flot stykke arbejde. Han skal bruges igen."

Morten Manniche 09-05-19

Terrasse-konstruktion

"Virksomheden har været tålmodig med alle mine spørgsmål omkring den bedste konstruktion samt priser. Yderligere fik virksomheden presset mit projekt ind i kaldeneren, så jeg allerede efter første kontakt kunne forvente at de påbegyndte arbejdet hurtigere end jeg selv havde regnet med.
Hvis kvaliteten af det materiale der bliver leveret ikke er godt nok (i mit tilfælde terrassebrædder) er firmaet hurtigt på pletten får at kontakte leverandøren og få ombyttet bestillingen uden problemer. Alt i alt har jeg haft en undskyld ordvalget, skide god oplevelse med AKE - byg, hvor jeg føler, at jeg har været inddraget i projektet fra start til slut, sådan så resultatet blev som jeg drømte om. Kan kun anbefale at få udført dit næste tømrer arbejde af AKE-byg ved Kasper Emil Andersen."

    

Keld Engelberg 16-12-18

Opbygning af ydervæg med bræddebelædning

"Lige fra tilbudsgivning til udførelse af arbejdet har Kasper forstået vores ønsker og projektets kompleksitet. Der er udfyldt en åbning på ca. 11 meter, som er opstået i forbindelse med nedrivning af en del af bygningsmassen. En del af arbejdet er udført under vanskelige forhold, da nedrivningen ikke var færdiggjort som lovet, men da vinteren bankede på, blev arbejdet udført alligevel. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og alt er udført som aftalt, og til den aftalte tid, selvom forholdene ikke var ideelle."

    

Lykke Bach Svenningsen 10-09-18

Tag på carport og overdækket terrasse

"Super god service. Og har allerede booket til næste opgave"

Lars Byrge Olsen 08-10-19

Velux vinduer

"AKE-Byg overholdt alle aftaler, lige fra pristilbud, tidspunkt og udførelse. Flot finish ude såvel som inde."

Inge Schmidt 11-03-19

Udhus

"Jeg har fået bygget et flot udhus og jeg kan varmt anbefale firmaet AKE-byg. Der var ryddet op og de spørgsmål jeg havde blev besvaret."

     

Marco Bidgau-Davidsen 11-11-18

Nye facader på sommerhus

"En helt igennem positiv oplevelse. Kasper er lydhør for ens ønsker og god til at komme med konstruktive forslag. Resultatet er tip top. Kan varmt anbefales."

Se vores profil og anmeldelser på Anmeld Håndværker